Husrenovering – vi gör det enkelt 

Är det dags att renovera huset? Vet du inte riktigt var du ska börja? Då borde du kontakta oss för att få hjälp. Vi är en firma som har arbetat med husrenoveringar under många år. Våra medarbetare är kunniga hantverkare som kan ta sig an alla sorters utmaningar. För oss spelar storleken på projektet ingen roll, utan vi kan ta oss an både större och mindre uppdrag. Vi kan hjälpa dig från planeringsstadiet av uppdraget, till utförandet av arbetet. Vi sköter alltså hela renoveringen från start till mål. Du behöver inte anställa en annan firma för att utföra husrenoveringen, utan vi har personal med en bred kompetens. Ring eller mejla oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din husrenovering.


Vi gör dina drömmar till verklighet

Att renovera huset är inte enbart något som är kul, utan också något som är nödvändigt. Ett hus behöver konstanta renoveringar för att det ska hålla. Det handlar om att renovera taket, badrummet och se till att fasaden är intakt. Men en husrenovering utförs också för att få det hus som du drömmer om. Kanske behöver du ett större kök för familjemiddagar? Eller ett extra rum för nästa barn? Vad det än är så kan vi fixa detta åt dig. Vi erbjuder alla våra kunder prisvärda tjänster och en hög kvalitet. Vi ger dessutom en garanti på alla jobb som utförs. 

Kostnadsfri offert inför din husrenovering

När du först kontaktar oss kommer vi att gå igenom dina tankar och planer kring husrenoveringen. Om du redan har en planering kommer vi att prata om denna och sedan erbjuda dig en offert. Det kan också behövas att vi besöker huset som ska renoveras för att göra en inspektion. Efter detta kommer vi att sammanställa en kostnadsfri offert och så fort du har accepterat den så kommer vi att påbörja vårt arbete. Vi kommer också att ge dig en tidsplan på hur lång tid arbetet tar, och vi kommer att arbeta snabbt och effektiv för att hålla den. När du anställer oss gäller också ROT-avdraget för våra tjänster. Det är ett skatteavdrag på 30 % av arbetskostnaden.